Puljak i Ivošević

Puljak i Ivošević o ujedinjenju.

Budućnost Splita važnija je od svih nas zajedno!

„Ovakvu šansu nećemo imati iduće četiri godine, a možda ni kasnije. S obzirom na stanje u kojem se grad nalazi to je strašno puno vremena. Mi u Splitu volimo reći ‘vrag prišu odnija’, ali nama je vrag prišu donija. Krajnji je trenutak da zajedničkim snagama promijenimo smjer i budućnost našeg grada“, poručio je Ivica Puljak.

„Očekuju nas izbori na kojima se građanski, progresivni Split budi i ujedinjuje kao nikada do sada. Ponosni smo što ga baš mi imamo priliku predstavljati i što imamo realnu šansu pobijediti interesne skupine i upravljati gradom u pravom smjeru. Ovo nije samo ujedinjenje Centra i nezavisne liste Bojana Ivoševića ili naših timova. Kao što smo već imali priliku vidjeti, prema brojnim pozitivnim reakcijama, ovo je i ujedinjenje naših birača“, poručio je u utorak u Splitu kandidat Centra za splitskog gradonačelnika Ivica Puljak.

KANDIDATI BEZ KOMPROMISA

Predstavljajući koaliciju s nezavisnom listom „Kandidati bez kompromisa“, predvođenom Bojanom Ivoševićem, Puljak je naglasio da Split ovakvu priliku nije imao više od desetljeća.

„Ovakvu šansu nećemo imati iduće četiri godine, a možda ni kasnije. S obzirom na stanje u kojem se grad nalazi to je strašno puno vremena. Mi u Splitu volimo reći ‘vrag prišu odnija’, ali nama je vrag prišu donija i krajnji je trenutak da zajedničkim snagama promijenimo smjer i budućnost našeg grada. Nema kompromisa kada se radi o interesima Splita i njegovih građana. Mi nećemo butigu u svoju politiku“, rekao je Puljak.

NISMO NITI MILIMETAR ODSTUPILI OD SVOJIH UVJERENJA

Kako je istaknuo Bojan Ivošević, od kada je sa svojom nezavisnom listom donio odluku o ovom ujedinjenju, mirno spava. „Nemam više strah da će Splitom i dalje upravljati trgovačke koalicije. Sada sam siguran da će dobiti vlast koja će ga izbaviti iz stanja apatije i pesimizma, vratiti mu nadu i raditi isključivo u interesu svojih građana. Ovo je bila najlakša odluka koju smo donijeli u kampanji, a da nismo niti milimetar odstupili od svojih uvjerenja. Nismo željeli biti izravni krivci za guranje u drugi krug onih koji su do sada katastrofalno upravljali Splitom“, kazao je, pozivajući sve koji se žele beskompromisno boriti za javni interes i dobrobit Splita da im se pridruže.

TEMELJITO ČIŠĆENJE GRADA

„Poručio bih svima ostalima da zatome svoj ego i da nam se priključe jer je budućnost Splita važnija od svih nas zajedno. Ovo nije vrijeme za dokazivati čiji ego je veći, već vrijeme za ujedinjeno suprotstavljanje nepotizmu, kriminalu i korupciji,“ zaključio je Ivošević, koji će biti kandidat za dogradonačelnika.

Prvi gradonačelnički potez Ivice Puljka, kako je najavljeno, bit će poziv čelnim osobama gradskih službi, tvrtki i ustanova da svoje mandate stave na raspolaganje. Ivošević je među prvim koracima istakao temeljito čišćenje grada i provođenje komunalnog reda.

 

Kontakt za medije

Tomislava Vidović

+385 98 716 707