anketa

ANKETE: IVICA PULJAK ULAZI U DRUGI KRUG

Kandidat centra Ivica Puljak prema anketama ulazi u drugi krug!

Sve je više pokazatelja da će se u Splitu u drugom krugu odlučivati između kandidata Centra Ivice Puljka, kao predstavnika građanskog, progresivnog Splita i dosadašnje politike stagnacije i zapuštenosti grada koju simbolizira koalicija HDZ-a i Keruma.

IZBIO NA DRUGO MJESTO

Sada i ankete pokazuju trend prema kojem je naš kandidat izbio na drugo mjesto i ulazi u drugi krug. U njega mogu ući samo dva od tri izgledna kandidata pa se pobjedi Ivice Puljka u ovom trenutku suprotstavljaju Vice Mihanović i Željko Kerum.

RAZLOG ZA IZLAZAK NA GLASANJE U DRUGOM KRUGU

Ostalo je još samo malo vremena da se, izborom Ivice Puljka, građanskom i progresivnom Splitu zajamči razlog za izlazak na glasanje u drugom krugu. Bez njega, taj Split u drugom krugu neće imati koga birati, jer izbor između Vice Mihanovića i Željka Keruma nije izbor, nego poraz!

NE PROPUSTIMO SUDJELOVATI U POBJEDI

Usprkos svim napadima, Ivica Puljak i dalje daje nadu da je pobjeda građanskog i progresivnog Splita nadohvat ruke. Ne propustimo sudjelovati u toj pobjedi već u prvom krugu izbora! Jer tada će drugi krug biti samo drugi korak i potvrda te pobjede.