gradjanski Split

POBJEDA GRAĐANSKOG I PRISTOJNOG SPLITA

U nedjelju će građanski Split pobijediti stranačku mašineriju

 

HDZ AKTIVIRA SVU STRANAČKU MAŠINERIJU

HDZ je u panici, vadi svoje najjače oružje i aktivira svu stranačku mašineriju, ovih dana troši desetke tisuća kuna na letke kojima je prekrio grad i širi svoje laži protiv mene i moje obitelji, protiv mojih zamjenika, ali ništa im neće uspjeti jer nemaju povjerenje građana. Građani su ih prozreli i prepoznali, znaju da im je ispred svega interes pojedinaca, a ne zajednice i toga je građanima više dosta. Jedini javni interes HDZ-a je javni interes republike Irske. U nedjelju je povijesna prilika da se građani udruže i pobjede stranačku mašineriju. Bit će to pobjeda građanskog i pristojnog Splita protiv stranačke mašinerije – izjavio je kandidat za gradonačelnika Splita Ivica Puljak.

 

VRIJEME JE ZA PROMJENE

Pred drugi krug lokalnih izbora koji se održavaju u nedjelju, 30. svibnja, biračima se obratio i kandidat za zamjenika gradonačelnika Antonio Kuzmanić.

– Vrijeme je za promjene. Svi ste u prvom krugu vidjeli da se može zaustaviti mašinerija HDZ-a i Keruma koja je sustavno uništavala grad poslijednjih dvanaest godina. Pred nama je jedinstvena prilika da pobjedi građanski i progresivni Split. Izađite na izbore i glasajte za budućnost Splita kakvu zaslužujete – poručio je Kuzmanić.